Ota yhteyttä

Vesijohdot

Putkityöt ammattitaidolla uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin.

Vesijohdot ja niissä kulkeva talousvesi on osa päivittäistä arkeamme. Vesijohtojen ollessa ehjät ja toimivat, ei niiden olemassaoloa tulisi huomata missään muodossa negatiivisella tavalla.

  • Vanhat vesijohdot voivat oireilla myös muulla tapaa, kuin vuodoilla. Puutteellinen kannakointi johtaa yleensä siihen, että putkistot   saattavat paukahdella rakenteiden sisällä. Tämä tapahtuu erityisesti silloin, kun vesijohtoverkostoon kohdistuu paineiskuja esimerkiksi esimerkiksi hanan ripeällä sulkemisella.
  • Vesijohtojen eristys voi myös olla puutteellinen ja putkistot on asennettu liian lähelle toisiaan. Tästä syystä lämminvesiputki lämmittää kylmävesiputkea, jolloin hanaa joudutaan juoksuttamaan pitkään kylmän veden saamiseksi. Uudet vesijohdot asennetaan aina tarpeeksi irralleen toisistaan, kannakoidaan hyvin ja eristetään määräysten mukaisesti jokainen erikseen.
  • Vesijohtojen uusiminen ei välttämättä vaadi suuria rakennusteknisiä purkutöitä. Uudet putkistot voidaan tehdä myös pinta-asenteisina asenteisina ja halutessa koteloida. Vanhat vesijohdot voidaan jättää paineettomina rakenteisiin.
  • Uudet vesijohdot vaikuttavat merkittävästi asuinmukavuuteen ja kiinteistön arvoon. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan ja asennetaan asennetaan uudet vesijohdot teidän tarpeidenne mukaan.